Eti Holding İlkokulu

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç görülsün. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda hem ÖĞRETENLER, hem de ÖĞRENENLER birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıkları alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İSTİYORUZ Kİ... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz...Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Okul,ilçe ve il spor turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Benim manavım projesi,temiz sınıf-temiz okul projesi,ayın kitap kurdu projesi

Telefon - 0424 611 40 48

WEB - https://etiholdingio.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No/5 Kovancılar/ELAZIĞ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Kovancılar merkez nüfusu 24.000. Köylerle birlikte 40.000 i bulmaktadır.

Adres - Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No/5 Kovancılar/ELAZIĞ

Ulaşım İl merkezine ulaşım her yarım saatte bir minibüs ve otobüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde yer alan okulumuz Elazığ´a yaklaşık 66 km uzaklıkta bulunmaktadır.